Mijn favorieten

Onze Diensten

Een succesvol opererend NVM-makelaarskantoor in Purmerend dat op een geheel nieuwe wijze de makelaardij benadert. Een makelaarskantoor dat optimale kwaliteit en service koppelt aan een clientvriendelijke prijsstelling. Een no-nonsense aanpak, waarbij geen activiteiten worden aangeboden die voor de opdrachtgever geen toegevoegde waarde hebben. Wel het maximaal haalbare resultaat!
Next-Makelaars hanteert geen vaste courtagepercentages maar brengt  een op maat gesneden offerte uit. En, door de efficiënte manier van bedrijfsvoering zal deze offerte u altijd aangenaam verrassen.


Next-Makelaars gaat voor kwaliteit en resultaat!

Het uitgangspunt bij al onze dienstverlening is dat we niet besparen op de kwaliteit van de uitvoering. Next-Makelaars is aangesloten bij de NVM, de MVA,  gecertificeerd /geregistreerd bij de stichting VastGoedCert en bij het NWWI. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een zeer ervaren NVM-makelaar waarbij persoonlijk-, plezierig contact en laagdrempeligheid voorop staan. Ook kunt u van ons alle efficiënte marketing- en promotieactiviteiten verwachten die behoren bij een full service NVM-makelaarskantoor, waaronder prominente vermelding op Funda of Funda in Business.nl. Wat u verder kunt verwachten, is een realistische waardering/taxatie, goede voorlichting vooraf, duidelijke afspraken en regelmatige evaluatie.


Hoe kan Next-Makelaars kwaliteit bieden en tevens concurrerend te werk gaan?

Dit kunnen wij bewerkstelligen door efficiency. Een goed voorbeeld hiervan is dat u ons niet zult vinden in een dure winkelstraat maar in een goed geoutilleerd kantoor op een goed bereikbare kantorenlocatie. De kans dat uw woning of bedrijfspand alleen verkocht of verhuurd wordt door een traditionele etalagepresentatie is namelijk praktisch nihil. Mensen oriënteren zich tegenwoordig in groten getale via het internet waar men veel meer en veel directer informatie kan verkrijgen. Daarbij maakt Next-Makelaars zeer veel gebruik van de automatisering die vandaag de dag geboden wordt in de makelaardij waardoor een secretariaat en back office worden uitbespaard.
 

De voordelen die wij op tariefgebied kunnen bieden zijn onder andere:

  • een no cure-no pay aanpak, geen intrekkingskosten en voor u dus volledige vrijheid van handelen
  • een offerte toegespitst op uw specifieke opdracht, uw object is immers anders dan alle anderen, waarom dan hetzelfde tarief betalen?
  • een degressief tarief: bij een verkoop van € 360.000,-- betaalt u niet het dubbele aan verkoopkosten dan bij een transactie van € 180.000,--, de werkzaamheden zullen voor ons immers niet zo heel veel verschillen
Geen makelaarskantoor in Purmerend en omstreken biedt u genoemde voordelen!

Bent u voornemens te verkopen, aan te kopen, te verhuren of aan te huren, bel dan voor een vrijblijvende afspraak, een kosteloze offerte of een second opinion op een aanbieding van andere makelaars.

https://plus.google.com/100427382969255593434