Mijn favorieten

Verkoop (of verhuur-) bemiddeling via Next-Makelaars

­

Dat betekent voor u als opdrachtgever dat u in zee gaat met een professionele partij die uw belang vooropstelt, en waarbij u de volgende zaken mag verwachten:

Gedegen waardeadvies/taxatie

Door onze ervaring en betrokkenheid in de markt waarin wij werken kunt u ervan uitgaan dat wij elke beweging signaleren en kunnen inpassen in ons advies aan u.

Deskundig dossieropbouw

Alle relevante informatie wordt bij elkaar gebracht, ook uw input is hierbij uiteraard van belang. Uitgebreide marketing- en promotieactiviteiten (zie verdere beschrijving hieronder), hieronder verstaan wij ook pakkende advertentieteksten en fraaie fotografie van uw woning of bedrijfspand.

Professionele bezichtigingen en presentatie

Waarbij de makelaar uw­ woning­ of bedrijfspand­ niet alleen laat zien maar ook actief verkoopt! Bezichtigen kan iedereen, maar alle relevante en unieke kenmerken op een juiste manier aanprijzen is niet veel mensen gegeven. Bedenk tevens dat­ uw kijkers het­ bezichtigen prettiger vinden met een makelaar dan met de directe betrokkenen. Men voelt zich vrijer tot het geven van een mening bijvoorbeeld.

Regelmatige evaluatie

Dit hoort ook bij een goed verlopend verkoopproces: wat is de stand van zaken, wat zijn de reacties, hoe is de markt? Dit is voor u interessant en willen we u dan ook niet onthouden. Zo ontvangt u ook een inlog voor de bezoekersstatistieken op Funda.nl, kunt u zelf per dag bekijken hoeveel bezoekers uw woning trekt!

Goed onderhandelingsresultaat

Zorg dragen voor een optimale prijs en goede randvoorwaarden waarbij uw belang voorop staat.

Juiste juridische uitvoering

Door gedegen vakkennis en ruime ervaring kunt u rekenen op juridische juiste koopakten, huurovereenkomsten­ e.d.

Gestroomlijnde procesbegeleiding

van A tot Z!
­

Marketing en promotie

U kunt rekenen op een volledige en proactieve marktbewerking voor optimaal resultaat! Next-Makelaars zal na verstrekking van de opdracht in ieder geval de volgende activiteiten uitvoeren om voor u de grootste groep woningzoekenden te bereiken:

  • uitwisseling met het NVM-uitwisselingssysteem (activeren van de zoekersbestanden van de overige NVM-makelaars, in Purmerend en omstreken alsmede in Amsterdam!)
  • opname in  zoekersbestanden
  • plaatsing van een opvallend TE KOOP of TE ­HUUR ­bord of driehoeksbord
  • samenstellen van een fraaie kleurenbrochure
  • plaatsing op de websites van next-makelaars.nl/ funda.nl, funda in business.nl­, de site van de Makelaarsvereniging Amsterdam MVA.nlHuislijn.nl en automatische plaatsing op woningsites zoals­ Jaap.nl, ZAH.nl, moviq.nl, brixter.nl etc.
  • een gratis presentatie op Facebook
  • mogelijke gratis deelname aan Open Huizen acties (2 maal per jaar)

Door bovenstaande activiteiten kunt u er zeker van zijn dat ook uw koper of huurder­ zal worden bereikt.
Uiteraard zullen de te nemen activiteiten met u worden afgestemd en indien u dit wenst kunnen er ook zaken worden weggelaten of bijgevoegd. Zo maken wij gebruik van professionele fotografie, videopresentatie, 360 graden tours en hoogte fotografie, hierdoor bent u zeker van een hogere attentie/relevantie op Funda!

Bel nu voor een vrijblijvend gesprek om ook voor u, een op uw persoonlijke situatie aangepaste strategie te bepalen.

­