Mijn favorieten

Kantoor

Next-Makelaars is weliswaar een jong makelaarskantoor in Purmerend, maar de man achter dit initiatief,  Mario Calma, is allesbehalve nieuw in het vak.

Mario Calma, (geboren in 1968 te Amsterdam, maar opgegroeid in Purmerend en sedert 1990 woonachtig in de gemeente Beemster), begon in 1990 als assistent-makelaar bij een NVM-kantoor in de regio Waterland/Purmerend en behaalde in 1994 alle vakdiploma's. Begin 1995 werd hij nog op de traditionele wijze als Makelaar/Taxateur O.G. door de rechtbank te Haarlem beëdigd na ook zijn vaktest succesvol te hebben afgerond. In 1996 werd hij oprichter en mede-eigenaar van een uiterst succesvol NVM-makelaarskantoor in Amsterdam-West.

Dit kantoor groeide mede onder zijn leiding uit tot het meest verkopende makelaarskantoor in de particuliere sector in Amsterdam en heeft vandaag de dag nog een aanzienlijk marktaandeel in dat werkgebied.

Vanaf 2001 is Mario Calma zich, als directeur en mede eigenaar, ook gaan bezighouden met een achttal overige vestigingen van het, vanaf dat moment, grootste makelaarsbedrijf in de regio Amsterdam. In 2007 was het weer tijd voor een nieuw initiatief, mede ingegeven door de opgedane kennis en ervaring met betrekking tot consumentenvoorkeuren en bedrijfsvoeringen binnen de makelaardij.

 

Next-Makelaars

Kantoor Vestiging Next-Makelaars

Adresgegevens

Oslohaven 7 B
1448 KH PURMEREND

Routeplanner