Mijn favorieten

Zoekt u een woning of heeft u uw droomwoning al gezien?Aarzel dan niet om gebruik te maken van de diensten van Next-Makelaars.

Ook voor het aankopen van uw volgende woning bent u bij Next-Makelaars namelijk aan het juiste adres. Door onze jarenlange expertise in de regio's Waterland en Amsterdam kunt u gebruikmaken van de deskundigheid die wij hebben weten op te bouwen in deze beide regio's. Door het inschakelen van Next-Makelaars als uw eigen makelaar bent u er in ieder geval zeker van dat u weloverwogen beslissingen zult nemen. Next-Makelaars kent namelijk de markt, weet u te informeren over bouwkundige aspecten, juridische omstandigheden, voert professionele onderhandelingen en zorgt ervoor dat een en ander op de juiste manier wordt gestructureerd. En wat ook nog mooi meegenomen is: hij verdient zichzelf vaak dik terug!

De verkopende makelaar of eigenaar is er namelijk niet voor u, hoe aardig hij ook voor u is, hij dient het belang van de verkopers en dat is niet uw belang!

De mogelijkheden die Next-Makelaars op aankoopgebied biedt zijn vanzelfsprekend in overeenstemming met de filosofie van Next-Makelaars: kwaliteit en service met een consumentvriendelijke prijsstelling. U kunt namelijk gebruik maken van complete dienstverlening op het vlak van aankopen van A tot Z of deeldiensten hierin. Zo kunt u Next-Makelaars vragen om op de hoogte te worden gehouden van het dagelijkse aanbod dat binnen het makelaarssysteem binnenkomt (dikwijls sneller dan bijvoorbeeld Funda.nl), een waarde-indicatie of taxatie, een bouwtechnische analyse, het voeren van de onderhandelingen, het doen van onderzoek naar privaatrechtelijke of publiekrechtelijke belemmeringen, het beoordelen en /of opmaken van de koopakte of het doen van de eindinspectie.                                                                                             

Dus overweegt u een aankoop of heeft u al iets op het oog, neem dan contact op met Next-Makelaars om te informeren hoe zij u in uw specifieke situatie tot dienst kunnen zijn. Gezien onze efficiency hoeft u het om de kosten zeker niet te laten.